Tepebaşı Belediyesi'nin Şirintepe Mahallesi'nde hizmete sunduğu Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek yeni dönem kursları için kayıt işlemleri 17-24 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Hizmete girdiği günden bu yana ilgi odağı haline gelen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek kurslar kapsamında; 4-10 yaş arası çocuklar için jimnastik, bale ve çocuk survivor, 7-16 yaş arası çocuklar için basketbol, voleybol, tekvando, futbol ve masa tenisi, 6-15 yaş arası çocuklar için halk dansları ve 8-15 yaş arası çocuklara ise satranç eğitimleri düzenlenecek. Yine uzman eğitmenler tarafından çocukların yanı sıra yetişkinlere yönelik de aerobik, zumba, pilates ve fitness-cardio eğitimlerinin verileceği kurslar 24 Haziran’da başlayacak. 

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, kurslara katılmak isteyenlerin 1 adet kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile kayıt başvurusu yapabileceklerini belirtti. Ayrıca tamamen ücretsiz olarak düzenlenen kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların da, 0 (222) 335 51 85 numaralı telefonu arayarak yetkililere ulaşabilecekleri bildirildi.