Dergimizin Nisan sayısında bu ay Prof. Dr. Cengiz Türe’nin ‘Eko-kaygınız var mı?’ yazısını okuyacak, Genç Tecrübe’de ETO Genel Sekreter Yardımcısı Arda Genç’in hayatına tanıklık edeceksiniz. Portre’de Prof. Dr. Ali Arslantaş’ı tanıyacak, Diyetisyen İpek Bilal’le ‘Ergenlerde sağlıklı beslenmede psikolojinin önemini’ kavrayacaksınız.

Caner Dayıoğlu’nun Diana Detailing’de verdiği hizmetleri öğrenecek, Busena Çelik Zümbül’den ‘Pazarlama bütçesi için beş kural’ı okuyacaksınız. Kadın girişimci Büşra Harman Ata’nın BHAST Giyim’le yakaladığı başarıya şahitlik edecek, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş’tan Türkiye Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) işbirliğinde yürütülen Sektörel Diyalog Ortaklığı programına yapılan proje başvurusunun onaylanmasının değerlendirmesini okuyacaksınız.

Bir Doktor Bir Eczacı’da Uzm. Dr. Asiye Akgün ve Ecz. Zeynep Akbey Yamaç’ın anlatımıyla ‘yara iyileşmesi’ konusunu işleyecek, Metin Tezişçi’nin Eski Otogar’ı anlattığı ‘Esnaf, otogar, bufalo, sırtlan’ yazısıyla buluşacaksınız. Birinci İnönü Zaferi’nin tarihi önemine şahitlik edecek, X Design Factory’nin kuruluş öyküsünü ve yaptığı çalışmaları öğreneceksiniz.

Oyun Terapisti Tuğba Yıldız’ın ‘Çocuğun olumlu yönlerini görelim’ yazısını okuyacak, bu yıl profesyonel olarak ilki düzenlenen Eskişehir Mobilya Fuarı’nın değerlendirmesine tanıklık edeceksiniz. Üretici kadın Aynur Başgüt’ün Hanımeli Sokağı’nda sattığı el emeği ürünlerinin serüvenini görecek, Beylikova’nın tarihsel süreçteki yerini okuyacaksınız. 14 Soru’da ise Av. Büşra Karadan ve Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici sorularımızı cevapladı.

Herkese keyifli okumalar…

DERGİMİZİN TAM HALİNİ OKUMAK İSTEYENLER BURAYA TIKLAYARAK DERGİMİZE ULAŞABİLİRLER