Genç Tecrübe’nin bu ayki konuğu Designpr Reklam Ajansı Kurucusu Çiğdem Dedeoğlu oldu. Portre’de Avukat Mehmet Ektaş’a yakından bakıldı. Ajanda’da mayıs ayında kentimizde olan bitene kısaca göz atılıyor. Afife Nur Yıldız’ın Yılmaz Büyükerşen ile röportajı ‘Eskişehir nasıl turizm kenti oldu’ sorusuna cevap veriyor. Bir doktor Bir Eczacı’da ‘Her şeyin başı sağlık’ deniyor.
Eskişehir Orduevi’ne siyah beyaz fotoğraflar eşliğinde bakılıyor. Eski Fotoğraflar’a Merhum Ahmet Atuk’un bilgi notlarıyla bakılıyor. Eskişehir’i dünyaya tanıtan OMM’nin başarı hikayesi de bu sayıda okunabilir.
Diyetisyen İpek Bilal, ergen beslenmesi hakkında bilgi veriyor. Eskişehir markası Pino’nun hikayesi de bu sayıda… Üstelik Kurucusu Fuat Gürcüoğlu’nun anlatımıyla… Tarihe not düşülen Atahan Gezer haberini her Eskişehirli okumalı.
14 Soru’yu Doktor Murat Taraktaş ve Avukat Selin Özdemir yanıtladı. Üreten Kadın, ESSK’nın tarihi başarısı, Grove Coffee de mayıs sayısındaki diğer bölümler… Prof. Dr. Cengiz Türe’nin ‘Yoran Kıyaslarla’ ve Cihan Yıldırım’ın ‘Eskişehir Mucizedir’ makaleleri de okunabilir.