Koyuncu, Sedef Medya Grup Başkanı Cihan Yıldırım’a verdiği röportajın bir bölümünde şöyle konuştu: “Eskişehir’de pek çok STK ve oda başkanı Emirdağlı… Orada ciddi bir varlığımız var. Bizim onlardan tek bir isteğimiz var. Biz Emirdağ’a kimseden para falan istemiyoruz. Göreve geldiğimde de söyledim; Bizde Adaçalı kadar para var! Biz kimseden para istemiyoruz. Ama gerek gurbette yaşayan gerekse Eskişehir’de yaşayan vatandaşlarımız lütfen yüzünüzü Emirdağ’a bi dönün.”
Mezara gitmek için Emirdağ’a bakmayın
“Emirdağ’da neler oluyor? Sadece seçim zamanında veya sadece bayramlarda mezara gitmek için, arefe günü mezara gitmek için Emirdağ’a bakmayın. Emirdağ çok büyüyor, Emirdağ çok gelişiyor. Biz Türkiye’de ve bölgemizde rekorlar kırmaya çalışıyoruz. Emirdağ’ını büyütmeye çalışıyoruz. Lütfen Emirdağ’a doğru yüzünüzü bi dönün. Yatırım yapmak istiyorsanız Türkiye’nin kesişim noktası burası zaten. Keza Eskişehir’den yatırım yapmaya gelen firmalarımız zaten var. OSB’ye, çarşı merkeze ticaret yapmak için gelenler var.”
Geçilecek değil gezilecek bir yer
“Emirdağlı deyince gözümüzde sadece dolar işareti görülmesin. Emirdağlı sadece para kazanılacak insanlar değil. Emirdağlı gerçekten mert, yiğit, girişimci, çok zeki insanlardır. Bizim beynimizden, zihnimizden, memleketimizden faydalanıyorsunuz ama bunu yaparken de yüzünüzü Emirdağ’a dönün diyorum. Emirdağ’a sık gelin. Evet, yolların kesişim noktasındayız ama Emirdağ geçilecek bir yer değil, Emirdağ gezilecek bir yer. Bu da sloganız olsun. Emirdağ geçilecek değil gezilecek bir yer.”