Eskişehir Sağlık Müdürlüğü komisyonunca Akbank ile geçen hafta 35 bin 200 lira olarak ön anlaşma sağlanan sağlık çalışanlarının promosyon ihalesi yapılan girişimler sonucu 36 bin liraya çıkarılarak imza altına alındı.   

Memur Sen'e bağlı Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, yaptığı açıklamada, Eskişehir Sağlık Müdürlüğü komisyonunca Akbank ile geçen hafta 35 bin 200 lira olarak ön anlaşma sağlanan sağlık çalışanlarının promosyonunun gerçekleştirilen girişimler sonucu 36 bin liraya çıkarılarak imza altına alındığını duyurdu.   

Sağlık çalışanlarının ücretlerini 3 yıl boyunca Akbank'tan almaları kapsamında 15 Ocak maaşıyla peşin ödenecek şekilde 36 bin TL'ye Akbank ile anlaşıldığını ifade eden Köksal, şöyle devam etti:

"İhale sürecinde Komisyon Başkanımız İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Uğur Bilge'ye ihale süreci ve devamında bizlere verdiği destek ve beraber yürüttüğümüz çalışmalar İçin şahsım teşkilatım 5107 üyemiz ve bütün sağlık çalışanları adına Yetkili Sendika ve Komisyon üyesi olarak teşekkür ediyoruz. Bu rakam İl Sağlık Müdürlükleri özelinde Türkiye rekoru. Hayırlı olsun."