Konu hakkında bilgi veren Uluslararası Girişimci Ayberk Dedecan, One More International’ın Eskişehir Ofisinin açılışı için Antalya’dan geldiklerini anlatarak, medikal sektörde hizmet verdiklerini, Türk kökenli yerli bir şirket olduklarını ve 81 il ve 153’e yakın ülkede ticaret yaptıklarını belirtti.

Transdermal dalga teknolojisi kullanıyoruz

One More International ürünlerinin tamamen medikal ve yeni bir teknoloji olan transdermal dalgayı kullandığını kaydeden Dedecan, ürünlerin tanıtımı ve detaylı bilgi vermek için yarın (23 Ocak Pazar) Madame Tadia Otel’de saat 12.45’de bir toplantı düzenleyeceklerini ifade ederek “Teknolojiyi anlatıyor olacağız, ürünleri anlatıyor olacağız. İş fırsatını anlatacağız. Eskişehir’e hayırlı olsun. İki katlı merkezi bir ofis… Çok da şık dizayn etmeye çalıştık. Tüm Eskişehir halkını bilgi almak üzere bekliyoruz” dedi.

Eskişehir ve Türkiye adına daha iyi olacak

Dedecan, sözlerini şöyle devam ettirdi;

“Sağlık anlamında; takviye anlamında daha doğrusu… Hem de varlık anlamında, iş anlamında, istihdam anlamında mutlaka global anlamda da bilgi almalarını rica ediyoruz. Bu arada ben de eski futbolcuyum. Yaklaşık 10-15 yıl futbol oynadıktan sonra Antalyaspor’un bir altyapısında antrenörlük yaparken One More şirketiyle tanıştım. Daha sonra kendi işimden istifa ederek One More International’da tam zamanlı çalışmaya başladım. Yaklaşık 2,5 yıldır tam zamanlı çalışıyorum. Çok da keyifliyiz. Şu anda da yoğun kar yağmasına rağmen içerisi tıklım tıklım… Sağ olsun sevenler gelmiş. İnşallah Eskişehir adına, Türkiye adına; global anlamda da iyi olacağını düşünüyoruz…”

Adres: İstiklal Mahallesi Şirin Sokak No:16/A