AK Parti Milletvekili Harun Karacan: O gece ölümün üzerine yürüyen, hainlere karşı yiğitçe duruş gösterenlere selam olsun!! Şanlı Türk milletinin destansı mücadelesi #15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 5. yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum. Türkiye Bayrağı #TürkiyeGeçilmez
İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu: Milletimizin, ülkesine ve milli iradesine sahip çıktığı #15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlarım. O karanlık gecede şehit düşen vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: 15 Temmuz 2016'da demokrasiye ve millete kasteden hain terör örgütünü lanetliyorum. Demokrasi uğruna can veren şehitlerimizi asla unutmayacağımız gibi; FETÖ'nün, bu devletin her kademesine bu kadar kolay girmesine göz yumanları da unutmayacağız.  Darbelerin karanlık yüzünü defalarca görmüş Türk Halkı bir bütün olarak bu saldırı karşısında dimdik durdu. Bir daha bu acıların yaşanmaması için başta laiklik olmak üzere, bilimsel, çağdaş eğitime, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine sıkı sıkıya sarılmalıyız.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında demokrasi uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.”
Ticaret Odası Başkanı Metin Güler: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü gururla kutluyor; demokrasimiz için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.