02.06.2022 tarihinde imzalanan protokol kapsamında oda üyelerine İmece Kart, Tarım Kredileri, TARSİM Sigortası vb. muhtelif ürünlerden uygun koşullarda faydalanma imkanı sunulmuştur. İmece Kart sahibi oda üyeleri, tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde, 6 aya kadar%0 faiz ve 1 yıla kadar vade avantajından yararlanabileceklerdir.
T. İş Bankası Ertaş Caddesi Şubesi Müdürü Neriman Kılınç Kaplan imza töreninde yaptığı konuşmada; İş Bankası olarak tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında üreticilerin ihtiyaçlarını sağlıklı ve doğru bir şekilde karşılamak için tarım kurum ve kuruluşları ile iş ortaklığı geliştirilmesini çok önemsediklerini ve Seyitgazi Ziraat Odası ile imzaladıkları protokolden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etmiştir.
Seyitgazi Ziraat Odası Başkanı Erhan Erden de imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, İş Bankası ile imzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtmiştir.