Dergi’nin 30’ncu sayısında Doç. Dr. Yağmur Say, Büyük Zafer’i yazdı. Genç Tecrübe’nin konuğu Can Yücesan oldu. Portre’de MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak’ın hayatının satır başları var. Yılmaz Büyükerşen’in kırsal kesimde üretime verdiği destekler “Köylüyü yeniden milletin efendisi yapacağız” başlığıyla okurla buluştu.

Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım, THY Sorumlu Kaptan Pilotu Mehmet Aksoyek ve Gazeteci Soner Yüksel ile yeni çıkan kitapları “Eskişehir’in İlkleri” hakkında konuştu. Bir Doktor Bir Eczacı’da hayatın dört altın kuralı anlatıldı.
Eskişehir Kahve Dükkanları Kurucusu Arzu Akeler’in ilham veren hikayesi, Prof. Dr. Cengiz Türe’nin ‘Kurutma’ başlıklı makalesi ve CHP’li Meclis Üyesi İbrahim Arslan’dan mahallelerin nüfus bilgilerini içeren haberi de bu sayıda.

Tuğba Yıldız, Psikolog Ebru Yüksel Erer, Busena Çelik Zümbül ve Dr. Öğretim Üyesi İshak Tekin’in makaleleri ve gün gün ağustos ayında yaşananlar Ajanda’da okunabilir. 14 Soru’da gazeteci çift Ayşe ve Soner Uçak var. Meryem Hanım’ın örgü ayakkabıları, Ekinciler Hayvancılık, Novi, Eski Fotoğraflar ve Attaleia Coffee’de bu sayının diğer bölümleri…

Keyifli okumalar dileriz…

TAM SAYFA OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!