Anadolu Efsanesi Eskişehirspor’un kuruluş yıllarına dair bilinmesi gerekenleri tecrübeli isim Osman B. Cemoğlu’ndan öğreneceksiniz. Türkiye’nin sirke ustası Kükrer Ailesi’nin üçüncü kuşak temsilcisi Muammer Gökçe Kükrer, Genç Tecrübe’nin konuğu… Portre’de Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam ve Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Turgut’u yakından tanıyacağız. Hammam Radyatör’ün başarısına tanık olacağız. Yine bu sayıda kuşkonmaz üreten Eskişehirli Taze Demet’in hikayesini iş insanı Egemen Temizsoy anlatımıyla tanıklık edeceğiz.   

Bir Doktor Bir Eczacı’da geleneksel tıbbın mucizelerine tanıklık edeceğiz. Girişimci Sinan Erdem Kazan da dağıtım şirketi Çırak’ın hikâyesini öğreneceğiz. Ajanda’da hizarin ayında Eskişehir’de yaşananlara kısaca göz atacağız. Cihan Yıldırım’ın Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Akar ile röportajı da okunabilecek.

Üreten Kadın’ın konuğu şık tasarımlarıyla dikkat çeken AysiS Produkte oldu. Ahmet Atuk’un bilgi notlarıyla Eskişehir’in eski fotoğraflarını da görmek mümkün. Sinemacı Ethem Arda ile Süleyman Demirel üzerine yapılan söyleşiyi keyifle ve özlemle okuyacaksınız. İyi çikolata yapmak için yola çıkan Kübra Bülbül de La Pia’yı anlattı. 14 Soru’yu bu ay Kübra Yıldırım ve Yasin Sarı yanıtladı.  
28’nci sayıda Prof. Dr. Cengiz Türe, Dr. Öğretim Üyesi İshak Tekin, Psikolog Ebru Yüksel Erer ve Oyun Terapisti Tuğba Yıldız’ın makaleleri de yer alıyor.