Denetimlerde 5 bin 310 TL idari para cezası uygulandı
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi, öğrencilerin huzurlu bir ortamda sınava hazırlanmaları amacıyla park ve sokaklarda denetim yaptı, toplam 5 bin 310 TL idari para cezası uygulandı.
Eskişehir 28.06.2020, 15:34

27-28 Haziran tarihlerinde ülke genelinde yapılacak olan YKS öncesi, İl Emniyet Müdürlüğüne gelen şikâyetler ve ihbarlar üzerine, sınava katılacak öğrencilerin daha rahat ve huzurlu bir sınav ortamına hazırlamak, Eskişehir'de yaşayan vatandaşların güven içinde sosyal yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak amacıyla denetim yapıldı.
Ayrıca trafik ekiplerince, park etrafında yapılan uygulamalarda ise 1 motosiklet sürücüsüne Trafik Güvenliği Yükümlülüklerine Uymamaktan işlemi yapıldı. Gerçekleşen tüm denetimlerde toplam 5 bin 310 TL idari para cezası uygulandı.