AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç'ın paylaşımına tepki gösterdi.
Dalgıç, “Odunpazarı meydanındaki fırına ekmek almaya gittim. Kapıda bekleyen kadınlar vardı. Önce sıra var sandım sonra öğrendim ki kapıda bekleyenler askıya asılacak ekmek için bekliyormuş. Bende askıya birkaç ekmek asılmak üzere fırıncıya parasını verdim fırıncı daha ekmeği asmadan kadınlar ekmek için kavgaya tutuştular. Araya girip hangi partiye oy verdiklerini sordum AKP dediler” paylaşımı yaptı.
Dalgıç’a tepki gösteren Çizmelioğlu, “Askıdan ekmek alan vatandaşların siyasi görüşleri üzerinden değerlendiren Dalgıç'ın mensup olduğu parti belediyesi geçtiğimiz günlerde parası olana hizmet ettiğini göstermişti. İşte bu kör zihniyet ile din, dil, ırk ve siyasi görüş ayrımı ile hizmet sağlayanlar vatandaşın yanında olamıyorlar. Tepebaşı Belediyesinin yaptığı haberlerde aş evlerinden günlük 130 kişiye yemek ulaştırdığı söylenmişti. Demek oluyor ki bu vatandaşların gerçek ihtiyaç sahibi olup olmadıkları değil, siyasi görüşleri önem arz ediyor. Fakat muhalefet partisinin ilçe belediyesi ve ilçe başkanı vatandaşın görüşüne göre sınıflandırmayı kendilerine yakıştırıyor. Bir hukukçu olarak Ana yasamıza aykırı, insanları sınıflandıran gafletle dolu söyleminden sonra ilçe başkanlığından istifa etmesi ve kamuoyundan özür dilemesi kaçınılmazdır” paylaşımı yaptı.