Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Ekrem Birsen ve yönetim kurulu vakfıı ziyaret etti.
Vakıf Başkanı Dr. Veli Görkem Pala ve Başkan Yardımcısı Dr. Mesut Donmaz, Eskişehir Kadın ve Doğum Hastanesi’nin Eski Başhekimi Dr. Nail Keskintaş ile bir araya geldi.
Prof. Dr. İlknur ve Cumhur Sivriköz’e ziyarette bulunuldu.


Emirdağlılar Vakfı Başkan Vekili Ceylan Yavuz, Genel Sekreter Diğdem Adıgüzel ve Yönetim Kurulu Üyesi Itriye Biçer; Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun davetlisi olarak Emirdağ Gurbetçi Festivali’nde Emirdağlılarla bir araya geldi.Saintjosse Belediye Meclis Üyesi, Bizz Türk Asbl Başkanı ve LB Parlemento Ateşesi Safa Akyol Vakfı ziyaret etti.

Dr. Veli Görkem Pala ve Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Şarhüyük Mahalle Muhtarı Abdullah Tepekaya’yı Cuma Namazı öncesi ziyaret etti.
Dr. Veli Görkem Pala ve Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Şarhöyük Mahallesi’nde hemşerileriyle bir araya geldi.


AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Teşkilat Başkanı Hasan Karacak, Ekonomi İşleri Başkanı Metin Çekiç, Vakıf Başkanı Dr. Veli Görkem Pala’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, Vakfı ziyaret ederek Dr. Veli Görkem Pala’ya başarı dileklerinde bulundu.