Çizmelioğlu, “Ağustos böceği gibi yaz boyu gezen Tepebaşı Belediyesi, kar yağınca da kabuğunuza mı çekileceksiniz? Tepebaşı Belediyesinin umursamaz ve iş bilmez tavrı yüzünden zulme ve çileye döndürülemez.” paylaşımında bulundu.

Günlerdir beklenen kar yağışı bu sabah saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Okulların da tatil edilmesiyle birlikte şehir içi ulaşımı ve karla mücadele tekrar gündeme taşındı. AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu Twitter hesabından Tepebaşı Belediyesi’ni eleştiren paylaşımlarda bulundu. Çizmelioğlu, belediyeyi  “Ağustos böceği gibi yaz boyu gezen Tepebaşı Belediyesi, kar yağınca da kabuğunuza mı çekileceksiniz?”  sözleriyle eleştirdi. İşte o tweetler;

“Meteoroloji tarafından günlerdir uyarı verilen kar yağışı nihayet başladı. Üzülerek görüyoruz ki her sene olduğu gibi bu senede belediye kar yağışını izlemekle yetiniyor, karla mücadele edemiyor.”

“Belediyecilik anlayışı gereği hemşerilerimizin şehir içi ulaşım güvenliği belediyeye aittir. Ağustos böceği gibi yaz boyu gezen Tepebaşı Belediyesi, kar yağınca kabuğunuza mı çekileceksiniz? Kar yağışını pencerenizden mi izleyeceksiniz? Kar mücadelesini nasıl yapacaksınız?”

“Bu güzel kış mevsimini hemşerilerimizin keyifle yaşaması en doğal hakkı. Tepebaşı Belediyesinin umursamaz ve iş bilmez tavrı yüzünden zulme ve çileye döndürülemez. Sorularımıza Sayın Başkan'dan cevap bekliyoruz”