Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi açık yüzme havuzunda yapılan düğün töreninde gençlerin şahitliğini Avukat Eylem Karacasu ve Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın yaptı. Nikâh töreninin ardından Eskişehir Yıldızlar Spor Kulübü sporcusu Hayal Naz Erşahin’in su balesi sola gösterisi beğeniyle izlendi. Nikah öncesi Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi Yüzme Antrenörü olan gelin ve damadın iki ayrı motorda kent turu yapması renkli görüntülere sahne oldu.
Yüzme Federasyonu Başkanvekili ve Eskişehir Su Sporları Kulübü Başkanı Fatih Sezer, Eskişehir Yüzme İl Temsilcisi Çelik Erimez, Aydoğanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Aydoğan, Avukat Metin Karacasu, Tokyo Olimpiyatı’nda ülkemizi temsil eden Olimpik Sporcu Merve Tuncel, Eskişehir’in Milli Takım sporcuları Sudem Denizli, Göksu Doğan, Cansu Şenyüzlü, Esra Simay Özdaban, Eylül Deniz Yeni, Ela Melis Bulat, Ceylin Şevval Vural, Emre Kahraman, Delfin Doğan ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nden milli takım sporcusu Sanberk Oktar Betül-Aybars çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Başta anne ve babalar Nurcan-İbrahim Can ve Yurdanur-Riyad Sawiş ile Betül-Aybars çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.