Küpeli, eskisehir.net yayınında Cihan Yıldırım’a hastalık sürecini anlattı. Sekiz gün önce test sonucu negatif çıkan Küpeli, şunları kaydetti:

“Korona inanın bize anlattıkları gibi değil. En azından ben çok ağır semptomlar gördüm. Yani ben ayakta atlattım, vücudum çok dirençli gibi konulara çok güvenmesinler, inanmasınlar. Bende kendimi çok dirençli görürdüm. 54 yaşındayım, bu hastalığa kadar hiç sağlık problemim yoktu. Doktora gitmiş bir adam değilim. Oldukça düzenli beslenirdim, hareket ederdim. Buna rağmen bizi hırpaladı. Dolayısıyla bütün arkadaşlar yanındaki herkesi kovid pozitif gibi görmesini rica ediyorum. Başka türlü bu işten kurtuluş yok.”

KOLAY KOLAY GEÇMİYOR
“Elbette maske, mesafe ve hijyende çok önemli ama önce yanımızdaki kişinin kovid olduğunu düşünerek, davranarak hareket edeceğiz. Evet doktorlar var, sağlık çalışanları sağ olsun ama bu işin en kolay yolu hastalığa yakalanmamak. Devletimizin imkanları var ama evde ve hastanede tedavi oldum. Sekiz gün önce negatif çıktım ama hastalık tam olarak bitmedi. Hala göğüs ağrısı var, çabuk yoruluyorum. Bu da birkaç ay sürermiş. Kolay kolay geçmiyor.”