Milletvekili Kabukcuoğlu, Eskişehir.Net canlı yayınında Genel Yayın Yönetmenimiz Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtladı. Kabukcuoğlu “Bizim Sayın Cumhurbaşkanı ile ya da başkasıyla işimiz yok. Bizim sorunumuz o değil. Bizim sorunumuz Türkiye. Son iki yılda işsizlik azaldı mı, pahalılık azaldı mı, döviz ucuzladı mı, vatandaşın refahı arttı mı? Türkiye, eğitimde ve ekonomide ileri gitti mi? Bunların hepsi çok kötü” diye konuştu.

YALNIZ ODUNPAZARI’NDA DEĞİL HER YERDE VAR
İYİ Parti’nin hedefi sorulduğunda Kabukcuoğlu “Biz tüm Türkiye’de iktidar alternatifi bir partiyiz. Bizim hedefimiz muhalefet değil. Bize halkımızın biçtiği yerde bu… Genel Başkanımız Meral Akşener’in çok müstesna bir yeri var tüm Türkiye’de. Kim Cumhurbaşkanı olacak dense akla gelen isimlerden birisi. Bu kadar itibarlı ve muteber birisi bizim Genel Başkanımız” dedi.
Kabukcuoğlu’na son yerel seçimde partisinin Odunpazarı isteği hatırlatıldı ve partisinin hedefleri soruldu. Kabukcuoğlu “Biz emekleme, yürüme ve koşma safhalarını geçtik. Bundan sonra bir seçim olduğu vakit İYİ Parti tüm Eskişehir’de ve her yerde var. Yalnız Odunpazarı’nda değil her yerde var. Ve bundan sonra biz öyle oluruz” diye konuştu.

15 BELEDİYE İÇİN ADAYIMIZ ÇIKAR
Kabukcuoğlu, İYİ Parti’nin Eskişehir’de yaklaşık 75 bin oyu ve bir milletvekili olduğunun ifade edilmesi üzerine şöyle konuştu: “Şu an bir seçim yok. Beklenen seçim 2023’te... O zamana kadar ne olur bilmiyorum. İttifaka ihtiyaç duyar mıyız onu da bilmiyorum. Fakat şu anda biz kendimize güveniyoruz ve her yerde varız. Şu anda bir yerel seçim olsa; her yerde seçime gireriz. Eskişehir’de 15 belediye için de kesinlikle adayımız çıkar. Arkadaşlar, hepimiz sahada çalışıyoruz. Şu anda yapılan anketlerde AK Parti’nin oyları yüzde 30 görünüyor. Bu oylar da bize geliyor. Vekil sayımız şüphesiz artacak.”

Haber: Atahan Gezer