Ünlü, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Ünlü’nün paylaşımları şöyle:

1-Benim anlamadığım şu, güya siyaset yapıyoruz diye parti kurup ülke yönetimine talip olma hayalleri de olanların, ulusal tv kanallarına çıkıp yaptığı konuşmalara baktığımda şaşırıp kalıyorum.
2-Yalan yanlış, gerçek dışı söylemler.  Sürekli söylenen asılsız iddia şu: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2001 yılında durup dururken ülkeyi nasıl seçime götürdüyse şimdi de ülkeyi her an seçime götürebilir.
3-Bu söylem tamamen uydurma ve cahilcedir! Gerçek ise şudur: 2001 yılında iktidar ortağı DSP'nin içindeki bir grup, Hüsamettin Özkan, İsmail Cem önderliğinde ve Kemal Derviş'in desteğiyle de Yeni Türkiye Partisini kurdular.
4-Bu partinin amacı DSP'nin içini boşaltıp ANAP ve DYP ile yeni bir koalisyon hükümeti kurarak MHP'yi devre dışı bırakmaktı.
5-Devlet Bahçeli buradaki siyaset mühendisliğini gördüğü için MHP'nin barajı geçememe riskine rağmen erken seçime gidilmesinin doğru olacağını söylemiştir.
6- Sayın Devlet Bahçeli, 2001 yılında durup dururken seçim istememiş, millet iradesini devre dışı bırakacak bir organizasyona engel olmuş, çok da doğru yapmıştır.
7-Bugün ülke yönetimine talip olma iddiasında bulunan siyaset cahili bir muhalefetten ülke için ne kadar endişelensek azdır. Cumhur İttifakı'nın ülkemiz için önemi her geçen gün daha çok anlaşılmaktadır.