Toplantıda konuşan MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, BBP olarak her zaman yapıcı ve yol gösterici muhalefetleriyle vatanın, milletin yanında olmaya ve milli iradenin temsili noktasında ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

ADETA SEKİZİNCİ MİLLETVEKİLİ

Akdoğan, Eskişehir’in BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin memleketi olduğunu hatırlatarak “Zaman zaman Eskişehir’e geldiğinde, Eskişehir’le ilgili bir takım sıkıntıların olduğunu görerek adeta şehrimizin sekizinci milletvekili gibi hem büyükşehir belediye başkanıyla, hem ilgili bakanlarla görüşerek; yol çalışması olsun, çiftçinin durumu olsun; Eskişehir’deki bir takım sıkıntılardan kaynaklanan olaylar olsun; anında müdahale ederek, gerekli mercilerle görüşüp, bununla ilgili güzel sonuçlar alarak hizmetine devam ediyor” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Akdoğan, sözlerini şöyle sonlandırdı;

“Bizler de Eskişehir teşkilatı olarak; özellikle 2023 seçimlerine hızlı bir şekilde girme noktasında bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz. Bu, son il kongremizden sonra gerçekleştirdiğimiz il divan toplantımız. Bu toplantılarımız her ay devam edecek. Teşkilatlarımızı daha sağlıklı bir hale getireceğiz. Mahalle temsilciliklerimiz, sandık görevlilerimiz, 2023’de bir siyasi partinin yapması gereken ne varsa partililerimiz, genel merkezimiz ve teşkilatlarımız olarak elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olacağız.”