Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde düzenlenen "Sivrihisar Hava Gösterileri"ne katılan paraşütçülerin yürekleri ağza getiren gösterileri izleyenleri adeta büyüledi.

Sivrihisar Havacılık Merkezince Necati Artan Tesisleri'nde düzenlenen gösterilerde HÜRKUŞ, Türk Silahlı Kuvvetleri Paraşüt Takımı, Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK ve ile pilotlar iki günde 60 bine yakın kişeye renkli anlar yaşattı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Paraşüt Takımı'nın havada el ele tutuşup halka oluşturmasından bir süre sonra paraşütlerini açarak hedefe ulaşmaları izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

"Sivrihisar Hava Gösterileri 2022" Covid-19 salgını nedeniyle 2 yıl sonra merakla bu anı bekleyen havacılık tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Nefes kesen gösterilere sahne olan 17-18 Eylül'deki etkinlik Türkiye'de ilk kez yapılan kanat üzerinde akrobasi gösterisine ev sahipliği yaptı.

Pilotların akrobasi gösterilerisi sunduğu etkinlikte Türk Silahlı Kuvvetleri Paraşüt Takımı'nın nefesleri kesen gösterisi binlerce izleyiciden yoğun alkış aldı.