Büyükerşen, Fox Tv’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Büyükerşen’in konuşmasında öne çıkanlar şöyle: “Ben büyükşehir belediye başkanı olarak sabah kalkıyorum televizyonu açıyorum en son döviz kurları nedir diye… Daireye gidince arkadaşlarımı topluyorum, dış borçlarımıza ne kadar yük bindi bugün diye soruyorum. Öğlen bakıyorum moralim bozuluyor… Akşam eve gidiyorum son kez bakıyorum uykum kaçıyor. Böyle bir yaşam tarzı içindeyiz. Bu böyle devam edemez. Gidiş hiç iyi değil.”

Neyi katık yapıyorlar şaşırıyorum
“Halk Ekmek, Halk Süt, Halk Yumurta gibi temel gıda maddelerinde aracısız satış yapıyoruz. Ekmek 1,25’tir zararına… Çünkü buna mecburuz çok iyi biliyorum ki 8-9 somun alanlar var. Neyi katık yapıyorlar şaşırıyorum. Belediye olarak tam bir sosyal belediyecilik yapma dönemine girdik.” Büyükerşen, bazı aylarda işçi memur maaşlarını ödemekte güçlük çektiğini de söyledi.

Bizim partinin genel başkanı…
Büyükerşen, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına kim çıkacak” sorusuna “Bana sorarsanız bizim partinin genel başkanı derim. Diğer partilere sorarsanız onlarda mutlaka kendi partilerinin liderlerini aday olarak göstereceklerdir. Ama vatandaş yapacaktır seçimi netice itibariyle… Türk ulusunun doğru karar vereceğini düşünüyorum. Geçiş dönemi olacağı için fevkalade önemlidir” diye cevap verdi.