Eskişehir’e ikinci tıp fakültesi geliyor
Eskişehir’e ikinci tıp fakültesi geliyor
İçeriği Görüntüle

Bu anlamlı etkinliği düzenleyen Odunpazarı Kent Konseyi Sanatçıya Vefa Grubu'na ve emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Çakırözer, kitabın yazarı Ali Haydar Çelik'in eserine verdiği değeri ve etkinliğe katılımıyla gösterdiği destekle önemli bir mesaj verdi.

"Dikenli Yolda Yürüyorum" kitabının imza ve söyleşi buluşması, sanat ve edebiyatın toplumsal yaşamımızdaki önemine vurgu yaparak, kültürel etkinliklerin önemli bir platformu olarak değerlendirildi.

Bu tür etkinliklerin, edebiyatseverleri ve sanatseverleri bir araya getirerek kültürel alışverişi ve tartışmayı teşvik ettiği belirten Çakırözer, ayrıca, kitap imza etkinlikleri, yazarlarla okurlar arasında doğrudan etkileşim sağlayarak edebiyatın yaygınlaşmasına ve yazarların eserlerini tanıtmasına katkı sağlıdığını da söyledi. 

Vali Aksoy: "Sevgi şehri Eskişehir’imize hoş geldiniz"
Vali Aksoy: "Sevgi şehri Eskişehir’imize hoş geldiniz"
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi