Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenleyeceği büyük şenliğin, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 25 Nisan Cumartesi gününe ertelendiğini duyurdu. Çocukların güvenliği ve etkinliklerin verimli geçmesi amacıyla alınan kararla, kutlamalar hafta sonuna taşındı.

ODUNPAZARI BELEDİYESİ'NDEN DAVET

Programa göre etkinlikler iki ana merkezde gerçekleştirilecek:

Kanlıkavak Parkı: Saat 11.00 ile 17.00 arasında şişme oyun parkurları, yüz boyama, sahne gösterileri ve ikram stantları çocuklarla buluşacak.

71 Evler Aquapark Sahnesi: Saat 17.30’da Odunpazarı Tiyatrosu gösterileri ve Altan Özdil konseri ile coşku zirveye çıkacak.

Şenlik kapsamında çocuklar için eğlenceli yarışmalar, çocuk konserleri ve özel oyun alanları kurulacak. Odunpazarı Belediyesi, tüm çocukları ve ailelerini Cumartesi günü bu özel günü hep birlikte kutlamaya davet etti.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi