T.C. Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde anlamlı bir gösteri sahnelendi. Etkinlikte, Dünya’nın ilk ve tek "Engelsiz Sema" grubu izleyicilerle buluştu.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği gösteride, engelli bireylerden oluşan "Engelsiz Sema" grubu performanslarıyla salondakilere duygu dolu anlar yaşattı. Gösteri boyunca salonda büyük bir manevi atmosfer hâkim olurken, izleyiciler gösteri sonunda uzun süre alkışladı.

Valilik himayesinde gerçekleştirilen bu özel etkinlik, Yunus Emre’nin hoşgörü, sevgi ve insanlık felsefesini sanat yoluyla bir kez daha hatırlattı. Aynı zamanda, engellerin sanatla nasıl aşılabileceğini etkileyici bir biçimde ortaya koyan gösteri, seyircilerden tam not aldı.

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi