Çizmelioğlu, İl Başkanı Zihni Çalışkan ve Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar ile birlikte parti binasında düzenlediği basın toplantısında, şöyle konuştu: “Baksan Sanayi Sitesi hem şehrin hem de belediyenin gündeminde. Büyük şaşalarla Baksan’da dönüşüm yapıyoruz, değişim yapıyoruz’ dedikleri Baksan ile alakalı şu an belediye tutanakları da bizde, görüşmeler bizde, imar komisyonu raporları bizde… Baksan’da hiçbir şey yapılmıyor. İnsanlar kandırılıyor. Umut tüccarlığı yapılıyor. Baksan’da yapılan sadece ve sadece imar değişiklik planıdır, imar tadilat planıdır. Yani metrekare değiştiriliyor. Bunun haricinde yollar aynı, kanalizasyon falan hep aynı. Yani Baksan bugün neyse yarın da aynı. Baksan’da basın açıklaması yapacağım.”

Arkadaşlar böyle bir dönüşüm yok
”Baksan’daki imar değişikliği Baksan’ın yüzde 95-98’ini hiç ilgilendirmiyor. Sadece 3-5’lik kısımdaki yapılmamış ya da harabeye dönmüş yüzde 5’lik kısmı kapsıyor. Eski Baksan dediğimiz noktayla alakalı bir değişiklik yok. Fotoğraflar gösteriyorlar; işte biz böyle bir değişim dönüşüm… Arkadaşlar böyle bir dönüşüm yok. İmar değişikliğine Meclis’te AK Partili meclis üyeleri onay verdi. Oybirliğiyle geçti… Yapılacak en küçük güzel işe evet deriz. Ama Baksan ile ilgili yapılacak şey bu değil. 24 saat yaşayan, konutların olduğu, iş yerlerinin olduğu yerler olsun dedik. Ama maalesef hiçbir şey yapılmadı.”

Cam kestirmeye Odunpazarı’na…
“Baksan şu an ticaret alalına çevrildi. İmalat alanıydı şu an ticaret alanına çevrildi. Baksan bundan sonra şu… Bir sandalyeye döşeme yapılacaksa, mobilyanızda ufak bir tadilat ya da ufak bir cam kestireceksiniz bundan sonra Tepebaşı’nda olmayacak. TEKSAN’a, EMKO’ya yani Odunpazarı’na gideceksiniz. Ben tepebaşı ilçe başkanı olarak buna razı değilim. Yıllık 20 milyon Tepebaşı’ndan gidecek. Çukurhisarımız var, Muttalıpımız var bizde destek verelim yeter ki Tepebaşı’nın imalatçıları Odunpazarı’na gitmesin.”