Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Oda Başkanı Murat Arnik, seçimi kazanmalarının ardından görevi devralma sürecinde ciddi sorunlar yaşadıklarını açıkladı.

Arnik, oda yönetimini teslim almakta güçlük çektiklerini belirterek, “Seçimi kazandıktan sonra odayı teslim alamadık. Çilingirle girmek zorunda kaldık” dedi.

Oda içerisinde şu anda mali sıkıntıların bulunduğunu ifade eden Arnik, mevcut durumun netleşmesi için denetim sürecinin başlatıldığını söyledi. Yapılan incelemeler sonucunda hazırlanacak raporların beklendiğini belirten Arnik, denetim sonuçlarının ardından kamuoyuna daha detaylı bilgi verileceğini dile getirdi.

Yaşanan sürecin ardından gözler hazırlanacak denetim raporlarına çevrilirken, odadaki mali tablo ve önceki döneme ilişkin detayların raporla birlikte netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak: Seren Çatalçam