Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, 2026 yılının ilk toplantısında, Eskişehir genelinde her türlü bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ele alınırken, mevcut durum ve alınması gereken yeni tedbirler değerlendirildi.
Kurul üyeleri, il genelinde sürdürülen faaliyetlerin geldiği aşama hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik görüş ve önerilerini dile getirdi.

ERKEN MÜDAHALENİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ
Toplantıda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadelenin gönüllülük esasına dayalı, kararlı ve güçlü bir kurumlar arası koordinasyonla yürütülmesinin önemine dikkat çekti.
Özellikle çocuklar ve gençlerin korunmasına yönelik erken müdahalenin hayati rol oynadığını vurgulayan Yılmaz, bu alandaki çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.






