Şube Başkanı Kamuran Arıkan ve Başkan Yardımcısı İlhami Öner'in katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Odunpazarı Mesleki Eğitim Merkezi (Mesem), Atatürk Lisesi ve Şehit Yunus Baykal Ortaokulu’na gidildi.

BİR ARAYA GELİNDİ

Ziyaretlerde okul yöneticileri, öğretmenler ve eğitim çalışanlarıyla bir araya gelinerek eğitim kurumlarının mevcut durumu, ihtiyaçları ve eğitim çalışanlarının talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Türk Eğitim-Sen heyeti, eğitim çalışanlarının yanında olduklarını ifade ederek, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve eğitim kalitesinin artırılması konusunda sendika olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Şube yönetimi, kendilerini ağırlayan tüm okul yöneticilerine, öğretmenlere ve eğitim çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi