Pendik sahilinin karşısında yer alan bir parkta devriye görevi yapan polis ekipleri, şüphe üzerine park halindeki araca yaklaşarak GBT yapmak istedi. Ekipler, aracın camını tıklattığında ön sağ koltukta hareketsiz bir genç olduğunu fark etti.

VEFAT ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Olayın bildirilmesi üzerine, itfaiye ve 112 acil sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin aracı açmasının ardından, ön sağ koltukta bulunan gencin hayatını kaybettiği belirlendi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde de gencin vefat ettiği teyit edildi.

Aw598363 01 (1)

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili olarak, gencin uyuşturucu madde etkisi altında hayatını kaybetmiş olabileceği iddiaları gündeme gelirken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi raporu ile netlik kazanacak. Polis ekipleri, Pendik sahilinde yaşanan bu üzücü olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı