Euroelague'de 22'nci haftanın maçları Çarşamba günü başladı. Dün akşam oynanan karşılaşmaların ardından, zirvenin sahibi maç fazlasıyla değişti.
Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda dün gece oynanan karşılaşmaların sonuçları şaşırttı. İl 8 yarışı içinde bulunan Panathinakios, 21 haftada yalnızca 7 galibiyeti bulunan Alman temsilcisi Bayern'e 7 sayılık fark ile mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte, 8'nci basamağa kadar geriledi.
Son haftalarda yakaladığı çıkış ile yarışa dahil olan Monako, maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. 17'nci basamakta yer alan Paris Basketball'ı deplasmanda 87-95 mağlup eden Fransa temsilcisi 1'inci sırada yerini aldı.

ANADOLU EFES'İN KAYIPLARI SÜRÜYOR
Temsilcimiz Anadolu Efes, bu hafta da galibiyetle buluşamadı. İspanyol temsilcisi Baskonya'yı konuk eden temsilcimiz, karşılaşmadan 75-89'luk mağlubiyet ile ayrıldı. Alınan bu sonuç ile 19'uncu sıraya kadar geriledi.
EUROLEAGUE'DE GECENİN SONUÇLARI
Partizan-Olimpiakos: 66-104
Dubai Basketball-Virtus Bologna: 72-80
Makkabi Tel Aviv-Zalgiris: 100-97
Olimpia Milano-Kızılyıldız: 96-104





