Eskişehirspor tribünlerinin acı kaybı
Eskişehirspor tribünlerinin acı kaybı
İçeriği Görüntüle

Eskişehirspor formasıyla gösterdiği unutulmaz performanslar ve kaleyi koruduğu dönemdeki başarısıyla siyah-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran efsane kaleci Sefer Hakan Olgun, babasını kaybetti.

Efsane file bekçisinin bir süredir hastanede tedavi gören babası Sabri Olgun hayatını kaybetti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde entübe edilerek yoğun bakım altında tedavi gören Sabri Olgun'un vefat haberini oğlu Sefer Hakan Olgun sosyal medya hesabından duyurdu.

SEFER HAKAN OLGUN KİMDİR?

Sefer Hakan Olgun, 27 Ocak 1975 tarihinde Şanlıurfa’da dünyaya geldi.

Başarılı file bekçisi, 27 Ağustos 2005 tarihinde resmi sözleşmeye imza atarak Eskişehirspor Kulübü’ne transfer oldu. 2005-2006 sezonunda Eskişehirspor kalesini güvenle koruyan Olgun, kalede sergilediği başarılı grafik ve kritik kurtarışlarıyla siyah-kırmızılı taraftarların kısa sürede sevgisini ve saygısını kazandı.

Eskişehirspor'da geçirdiği başarılı ilk sezonun ardından kulübüyle olan bağını koparmayan tecrübeli kaleci, 17 Ağustos 2006 tarihinde sözleşmesini yenileyerek 2006-2007 sezonunda da siyah-kırmızılı formayı giymeye devam etti. Eskişehirspor kalesini koruduğu süre boyunca taraftarların gönlünde taht kuran ve kulüp tarihinin unutulmaz eldivenleri arasına adını yazdıran Sefer Hakan Olgun, 8 Ocak 2007 tarihinde sözleşmesini karşılıklı olarak sonlandırarak kulüpten ayrıldı. Siyah-kırmızılı formayla geçirdiği dönem, hem kulüp tarihi hem de taraftarlar için unutulmaz anılara sahne oldu.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi