Eskişehirspor, Nesine 3. Lig'in 3. haftasında Çanakkale temsilcisi Bigaspor'a konuk olacak. Biga İlyas Bayram Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, 19 Eylül Cumartesi günü, saat 16.00'da başlayacak.
Merkez Hakem Kurulu tarafından, Nesine 2. ve 3. Lig'de haftanın müsabakalarını yönetecek hakemlerin atamaları yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu ise listeyi yayımladı. Buna göre, Bigaspor-Eskişehirspor maçında düdük çalacak orta hakem, İstanbul bölgesi klasman hakemlerinden Batuhan Bayar oldu. Bayar, son olarak yine Nesine 3. Lig ekiplerinden Etimesgut Spor Kulübü ile Karşıkaya'nın mücadele ettiği karşılaşmayı yönetti.
Maçta yardımcı hakem olarak görev alacak isimler yine İstanbul bölgesi klasman hakemlerinden atandı. Maçın birinci yardımcı hakemi Burak Menteşe, ikini yardımcı hakemi ise Engin Yılmaz oldu.
Karşılaşmanın dördündü hakemi de İstanbul bölgesinden atandı. Son olarak Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu'nda Bayburtspor-Borçka Spor maçında görev alan Yiğit Karabudak görevlendirildi.





