Eskişehirspor’un 19 Eylül Cumartesi günü Bigaspor ile oynayacağı deplasman karşılaşması öncesinde taraftarlara kontenjan uyarısı yapıldı. Biga İlyas Bayram Stadyumu’nun fiziki koşulları nedeniyle Eskişehirspor taraftarlarına yalnızca 70 kişilik deplasman kontenjanı ayrıldı.

Eskişehirspor’un stadyum ve güvenlikten sorumlu Asbaşkanı Murat Sarıkaya, Bigaspor karşılaşması öncesinde taraftarlara yönelik açıklama yaptı.

Sarıkaya, 19 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Biga İlyas Bayram Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için deplasman tribününde kulübe yalnızca 70 kişilik yer ayrıldığını belirtti.

Kontenjanın stadyumun fiziki koşulları nedeniyle sınırlandırıldığı ifade edildi.

Deplasman organizasyonu ETB üzerinden yapılacak

Sarıkaya’nın açıklamasına göre 70 kişilik deplasman bileti Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) tarafından alınacak. Taraftarların, ETB üzerinden düzenlenecek organizasyon kapsamında oluşturulacak kafileyle stada giriş yapması planlanıyor.

Bigaspor yetkilileri, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda bu uygulamanın belirlendiği aktarıldı.

Açıklamada, belirlenen 70 kişilik kafilenin dışında karşılaşmaya gelmek isteyen Eskişehirspor taraftarları için ek kontenjan bulunmadığı belirtildi.

Murat Sarıkaya, taraftarların mağduriyet yaşamaması için deplasman planlamalarını yalnızca belirlenen kontenjan ve organizasyon kapsamında yapmaları gerektiğini ifade etti.

Sarıkaya açıklamasını, “Yolumuz uzun hedefimiz belli, yolun sonu şampiyonluk olsun.” sözleriyle tamamladı.

Eskişehirspor’un stadyum ve güvenlikten sorumlu Asbaşkanı Murat Sarıkaya tarafından yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

323Ddb6F 27Bd 4Dda Bab7 Ab67D370Cba4

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi