Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde, düşman işgalinden kurtuluşun 104. yılı düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak. Mahmudiye Belediyesi tarafından organize edilen program, gün boyu sürecek anma ve kutlama etkinliklerine sahne olacak.

Kutlamalar, sabah saat 10.30’da Atatürk Parkı’nda çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Ardından Eskişehir Caddesi boyunca araç geçişi gerçekleştirilecek. Kortej, Cumhuriyet Caddesi üzerinden Hamam Kafe önünde sona erecek.

Hamam Kafe önünde yapılacak konuşmaların ardından şehit ve gaziler için Mevlid-i Şerif okunacak.

Günün finali ise saat 19.00’da Mahmudiye Belediyesi Göletli Park’ta düzenlenecek konser olacak. Sanatçı Mehmet Özel sahne alarak Mahmudiye halkına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Mahmudiye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

Saat 10:30 Atatürk Parkımızda Çelenk Sunulması

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

Araç Geçişi ile Kutlama Gösterisi (Güzergah: Eskişehir Caddesi Atatürk Parkından başlayarak Eskişehir Caddesinin Eskişehir yönünde ilçe sonuna kadar gidilecek, Cumhuriyet Caddesinden Hamam kafe önüne kadar gelinecek.)

Akabinde Hamam Kafe önünde;

Resmi Gazete'de yayımlandı: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde yönetmelik değişti
Resmi Gazete'de yayımlandı: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde yönetmelik değişti
İçeriği Görüntüle

Konuşmalar

Şehit ve Gazilerimizin Ruhuna Mevlidi Şerif okunması

Saat: 19:00’da Mahmudiye Belediyesi Göletli Parkımızda Mehmet ÖZEL Konseri Programımıza tüm halkımız davetlidir.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi