Eskişehir’ Şirintepe Mahallesi’nde gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Yaylapınar Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir çiğ köfte dükkanında meydana gelen olayda, iş yerinde usta olarak çalışan erkek şahıs ile dükkâna müşteri olarak gelen bir kadın arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı.
Kısa sürede alevlenen tartışmanın fiziki arbedeye dönüşmesi üzerine dükkânda gergin anlar yaşandı. Kavga esnasında büyük panik yaşayan ve olay yerinde sinir krizi geçiren kadın müşteriyi gören çevredeki vatandaşlar, durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine adrese kısa sürede polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yaşadığı şok nedeniyle sakinleştirmekte güçlük çektikleri kadına ilk müdahaleyi dükkânda yaptı. Kadın müşteri, ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müsabaka ve tedavi altına alındı.
Kavgaya karışan çiğ köfte ustası ise gerekli adli ve idari işlemler ile ifadesinin alınması maksadıyla emniyet güçlerince karakola götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.





