Atatürk Bulvarı tramvay durağı yakınlarında meydana gelen karayolu aracı ve tramvay kazası nedeniyle bazı hatlarda seferler durduruldu. ESTRAM, aksayan hatlarda Acil Durum Otobüslerinin devreye sokulduğunu duyurdu.

Eskişehir Kent İçi Ulaşım Sistemi (ESTRAM), Atatürk Bulvarı tramvay durağı öncesinde bir karayolu aracı ile tramvayın karıştığı kaza nedeniyle hatlarda geçici aksama yaşandığını açıkladı.

Meydana gelen kaza nedeniyle OGÜ-SSK, OGÜ-Otogar ve 75. Yıl-OGÜ tramvay hatlarında işletim geçici olarak durduruldu. Kaza nedeniyle ulaşımın aksamaması için güvenlik ve teknik ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

Yolcuların mağduriyet yaşamaması adına ESTRAM yetkilileri tarafından hızlıca tedbir alındı. OGÜ ile Atatürk Lisesi durağı arasında Acil Durum Otobüslerinin devreye alındığı bildirilerek vatandaşlardan yaşanan gecikmeler için anlayış rica edildi. Ekiplerin bölgedeki inceleme ve kaldırma çalışmalarının ardından tramvay seferlerinin normale dönmesi bekleniyor.

Kaynak: Resul Umut Budak