Eskişehir’de ağır hasarlı araçlar için yeni sistem: Çekiçleme yok, ısıtma yok
Eskişehir’de ağır hasarlı araçlar için yeni sistem: Çekiçleme yok, ısıtma yok
İçeriği Görüntüle

Eskişehir’de yılbaşı öncesinde düzenlenecek etkinlikler kapsamında Odunpazarı Belediyesi, 2027 Yeni Yıl Pazarı için hazırlıklarını duyurdu. Hicri Sezen Meydanı’nda kurulacak pazar, 25-31 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Yeni yıl konseptine uygun stant açmak isteyenler için başvuru süreci de başladı. Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre stant başvuruları 10 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

Yeni yıl pazarında neler olacak?

2027 Yeni Yıl Pazarı kapsamında farklı etkinlik ve alışveriş alanlarının oluşturulması planlanıyor. Paylaşılan afişte pazarda alışveriş stantları, yiyecek ve içecek stantları, etkinlik alanları ve fotoğraf çekim alanlarının yer alacağı belirtildi.

Etkinlik kapsamında ayrıca kar küresi ve konserlerin de ziyaretçilerle buluşturulması planlanıyor.

Stant başvuruları internet üzerinden yapılacak

Yeni yıl pazarında yer almak isteyenler başvurularını Odunpazarı Belediyesinin internet sitesi üzerinden yapabilecek.

Belediyenin duyurusunda, yeni yıl konseptine uygun stant açmak isteyen herkes başvuruya davet edildi. Başvuru ve detaylı bilgi için www.odunpazari.bel.tr adresi ziyaret edilebilecek.

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenecek pazarın, 25-31 Aralık tarihleri arasında Hicri Sezen Meydanı’nda kurulması planlanıyor.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi