Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerinin paylaştığı 1-31 Ekim 2026 dönemine ait veriler, kentteki trafik kazalarının boyutunu ortaya koydu.
Açıklanan rakamlara göre ekim ayında Eskişehir genelinde 3 ölümlü trafik kazası yaşandı. Aynı dönemde 277 yaralanmalı ve 273 maddi hasarlı trafik kazası kayıtlara geçti.
Bir ay içerisinde meydana gelen yaralanmalı ve ölümlü kazalar, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.
Ekim ayında yüzlerce kaza yaşandı
Valilik tarafından paylaşılan istatistiklerde, ekim ayındaki toplam 553 ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası dikkat çekti. Trafik ekiplerinin kent genelindeki denetim ve kontrollerinin ay boyunca devam ettiği bildirildi.




