Eskişehirliler gözünü zamla açtı: Motorin 101 TL'yi aştı
Eskişehirliler gözünü zamla açtı: Motorin 101 TL'yi aştı
İçeriği Görüntüle

1 Kasım Pazar günü saat 12.00 ile 18.00 arasında uygulanacak düzenleme, Şehit Güngören Bostan Sokak ile Doktor Sadık Ahmet Bulvarı arasında kalan Atatürk Bulvarı bölümünü kapsayacak.

Belirtilen saatlerde araç trafiğine kapatılacak güzergahta yayalara daha fazla alan ayrılması ve kent içi hareketliliğin teşvik edilmesi hedefleniyor.

Eskişehir’de 7 otobüs hattının güzergahı değişecek

Atatürk Bulvarı’ndaki trafik düzenlemesi nedeniyle bazı otobüs durakları geçici olarak hizmet veremeyecek. Bu kapsamda 7 otobüs hattı alternatif güzergâhlardan sefer yapacak.

Güzergahı değişecek hatlar şöyle:

Siyah 2

Siyah 11

Kırmızı 11

Siyah 17

Kırmızı 26

Kırmızı 63

Tıp Ekspres

Geçici olarak kullanılamayacak duraklar ve bu duraklara en yakın alternatif durak noktaları, belediye tarafından hazırlanan haritada gösterildi.

Vatandaşlara ulaşım uyarısı

1 Kasım Pazar günü toplu taşıma kullanacak vatandaşların, geçici güzergâh değişikliklerini dikkate alarak ulaşım planlarını yapmaları ve belediyenin duyurularını takip etmeleri gerekiyor.

Kaynak: Ahmet Yıldırım