Eskişehir’de kilitli ve park halindeki motosikleti çaldıkları tespit edilen 2 şüpheliden 1’i polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.
YAKAYI BÖYLE ELE VERDİLER
Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 7-8 Aralık 2025 tarihlerinde Merkez Yeni Mahalle’de meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayıyla ilgili kapsamlı bir çalışma başlattı. Yapılan kamera görüntüleri ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi incelemeleri sonucunda, olayın şüphelilerinin E.K. ve M.S. olduğu tespit edildi.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü operasyonla, şüpheliler çalıntı motosiklet ile birlikte yakalandı. Araştırmada, M.S.’nin ayrıca resmi belgeyi bozma, yok etme veya gizleme ile adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık suçlarından arandığı belirlendi.
Cumhuriyet Savcısı talimatıyla gözaltına alınan şüphelilerden M.S., savcılık tarafından serbest bırakılırken, E.K. mahkeme kararıyla tutuklandı.





