Eskişehir'de yeni Kur'an Kursu açıldı
Eskişehir'de yeni Kur'an Kursu açıldı
İçeriği Görüntüle

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Yenibağlar Mahallesi’nde bulunan Ülkü İlkokulu’nda yaşandığı iddia edilen olay, veliler arasında büyük tedirginlik yarattı.

26 Eylül 2025 sabahı 4-E sınıfında öğrenim gören bir öğrencinin, yanında getirdiği jiletle sınıftaki çocuklara zarar vermek istediği öne sürüldü. İddialara göre öğrenci, daha sonra aynı jiletle kendisine zarar vererek yaralandı. Olay sırasında sınıfta büyük panik yaşanırken, çocukların çığlıklarını duyan öğretmen ve müdür yardımcısı sınıfa girerek öğrenciyi dışarı çıkardı ve elindeki jileti etkisiz hale getirdi.

"DAHA BÜYÜK FELAKET YAŞANABİLİR"

Çocuklarının can güvenliğinden endişe eden veliler, yetkililere seslenerek “Bu yaşta bir çocuğun böyle davranışlar sergilemesi kabul edilemez. Gerekli önlemler alınmazsa daha büyük bir felaket yaşanabilir.” diyerek acil çözüm talebinde bulundu.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi