Eti Maden Kırka Bor İşletmesi Ağır Bakım Birimi’nde görev yapan çalışanlar ile emekli personel, eski iş amirleri Yalçın Sakarya’nın öncülüğünde düzenlenen piknik etkinliğinde buluştu.

A W468389 04

Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka Çörez Yaylası’nda gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar doğayla iç içe keyifli vakit geçirdi. Gün boyu süren organizasyonda sohbetler edildi, anılar tazelendi, neşeli anlar yaşandı.

A W468389 03

"Güzel bir gündü"

Ağır Bakım Birim Sorumlusu Makine Mühendisi Yalçın Sakarya; ''Ağır Bakım çalışanlarımla beraber dünden bugüne her zaman bir aradayız. Her zaman arkadaşlarımızla beraber ahde vefaya inanan biri olarak emekli olan çalışma arkadaşlarımızla görüşmelerimiz devam etmektedir. Emekli olmaları bizim için bitti anlamına gelmez. Bu gibi sebeplerden dolayı yine bir organizasyonda bir araya gelmek bizleri, çalışanlarımızı mutlu etti, güzel bir gündü'' dedi.

"Büyük bir aile olmamızı bu birliktelikle bir kez daha anladık"

Ağır Bakım Mühendisi Tolga Tamtunalı da; ''Arkadaşlarımızla, eskimeyen ustalarımızla birlikte olmak çok güzel. Büyük bir aile olmamızı bu birliktelikle bir kez daha anladık'' diye konuştu.

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi