Berk Atan, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Semih Ertürk, Erdal Özyağçılar, Yavuz Sepetçi, Nazlı Pınar Kaya ve Erdal Cindoruk gibi ünlü oyuncuların rol aldığı TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyordu.

Çekimleri Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleşen dizi bir süre önce kötü bir kazayla gündeme gelmişti. Dizinin başrol oyuncusu olan Berk Atan, Eskişehir'de bir trafik kazası geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı.

Bir süre çekimlere ara veren Berk Atan, sağlığına kavuşup, Eskişehir'de yaşadığı zor sürece destek veren herkese teşekkür etmişti.

GÖNÜL DAĞI HAYRANLARINA KÖTÜ HABER

Çekimleri hala devam eden ve 6'ıncı sezonuyla izleyici karşısında olan Gönül Dağı'ndan hayranlarına üzen haber geldi.

Gönül Dağı'nın reytinglerinde ciddi bir düşüş yaşandığı öğrenildi. Reytingleri düşen dizinin bu sezon içerisinde final yapacağı ve izleyicisine veda edeceği iddia edildi.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi