Eskişehir'de 09.00 saatleri arasında puslu hava etkisini sürdürürken, günün ilerleyen saatlerinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

Öğle saatlerinde sıcaklık 7–9 derece seviyelerine kadar yükselirken, akşam saatlerinden itibaren yeniden düşüşe geçerek 5–6 derece civarında seyredecek.

Yetkililer, özellikle sabah ve gece saatlerinde oluşabilecek pus ve soğuk hava nedeniyle sürücülerin dikkatli olmasını istedi.

Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği; yarın (Salı) öğle saatlerinde Bursa ve Bilecik'in güney, Kütahya'nın kuzey, Eskişehir'in ise kuzeybatı kesimlerinde yer yer kısa süreli yağmur ve sağanak yağışlar görüleceği tahmin edilmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmemektedir. (Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde)

RÜZGAR: Güney ve güneydoğu yönlerden hafif ve orta kuvvette, yarın (Salı) öğle saatlerinde Bursa ve Kütahya'nın batı kesimlerinde güneybatı (Lodos) yönünden orta zaman zaman kısa süreli kuvvetli (30-50Km/saat) esmesi beklenmektedir.

İlçe Beklenen Hava En Düşük
(°C)
En Yüksek
(°C)
Odunpazarı Parçalı ve çok bulutlu 1 9
Çifteler Parçalı ve çok bulutlu -2 12
Mahmudiye Parçalı ve çok bulutlu -1 11
Sivrihisar Parçalı ve çok bulutlu 1 12
Alpu Parçalı ve çok bulutlu 0 12
İnönü Parçalı çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinde kısa süreli yağmur ve sağanak yağışlı 0 12
Mihalıççık Parçalı ve çok bulutlu 0 7
Sarıcakaya Parçalı çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinde kısa süreli yağmur ve sağanak yağışlı 5 16
Seyitgazi Parçalı ve çok bulutlu 2 13
Günyüzü Parçalı ve çok bulutlu -1 12
Beylikova Parçalı ve çok bulutlu -1 10
Han Parçalı ve çok bulutlu 0 10
Tepebaşı Parçalı ve çok bulutlu -1 11
Mihalgazi Parçalı çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinde kısa süreli yağmur ve sağanak yağışlı 3 15

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi