Kuyumcular aman dikkat dedi: Altın almak isteyenler artık bunu yapıyor
Kuyumcular aman dikkat dedi: Altın almak isteyenler artık bunu yapıyor
İçeriği Görüntüle

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı İnci Şen Tuna ile birlikte Mihalıççık ilçesinin Kayı Mahallesi’nde mahalle muhtarı Yusuf Yeşil ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Muhtarlık binası önünde Kayı Mahallesi sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Ünlüce ve Ataç, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Ünlüce, “Hemşehrilerimizin talepleri bizler için çok önemli. Bugün buraya sizlerin isteklerini dinlemek için geldik. Eskişehir’imizi, ilçelerimizi, mahallelerimizi sizlerden gelen talep doğrultusunda birlikte yöneteceğiz.” dedi.

Başkan Ataç da, Eskişehir’e hizmet etmenin büyük onur olduğunu söyleyerek, “Her zaman vatandaşlarımızla iç içe olduk. Şehrimizin her noktasında hepimizin büyük emekleri var.” diye konuştu.

Eskişehir’de taksi durağında gergin anlar: Polis müdahale etti
Eskişehir’de taksi durağında gergin anlar: Polis müdahale etti
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Ünlüce ve Ataç, mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Bülten