Bölgesel Amatör Lige hızlı başlayan ve liderlik koltuğuna kadar oturan 2 Eylül Spor Kulübü, son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile sevenlerini üzmeye devam ediyor.

Kahraman Kazan yenilgisi, Yalova ve Tepecik beraberliği ile son üç maçta 7 puan kayıp yaşayan sarı siyahlılar, ligin 6.hafta maçında ise Uşak temsilcisi Eşme Belediyespor’u ağırladı.
Rakibi karşısında 35.dakikada geriye düşen 2 Eylül Spor Kulübü, 65.dakikada Emre Şimşek’in golüyle 1-1’lik beraberliği yakaladı.

Misafir takım Eşme Belediye, 80.dakikada Emre Aydoğan ile bulduğu golle bir kez daha öne geçmesini bildi.

Kalan dakikalarda 2 Eylül Spor Kulübünün gol çabası sonucu değiştirmeyince, temsilcimiz puan kayıplarına Eşme karşısında aldığı 2-1’lik yenilgiyle devam etti.

Kaynak: Murat Dağtekin