Afyonkarahisar Örnekevler Mahallesi Fatih Gümüş Caddesi üzerindeki binada Sevimgül Bodur ve eşi Cemil Bodur, halı çırpma ve gürültü meselesinden dolayı dün üst kat komşuları olan Erhan İ. ve Nursel İ., ile tartışmıştı.
Bu sabah erken saatlerde de iki taraf arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte iddiaya göre, Erhan İ. Nurhan İ., komşuları Sevimgül Bodur (66) ve eşi Cemil Bodur'un (73) üzerine tabanca ve pompalı tüfekle ateş açmıştı.
Açılan ateşte ağır yaralanan çift haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Sevimgül Bodur ve eşi Cemil Bodur hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybettiler.
YAŞLI ÇİFTİ ÖLDÜREN KARI KOCA TUTUKLANDI
Cinayeti işleyen karı koca çift emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi.





