Eskişehir’den 23 Mayıs 2025 tarihinde saat 14.00’te İnegöl’e gidecek kişi, Uludağ isimli firmadan online bilet satın aldı. Eskişehir Otogarı’na gelen vatandaş, hareket saatini beklemeye başladı. Saat gelince Ankara’dan gelen ve İnegöl’e gidecek firma otobüsüne bindiğinde ise yerinin dolu olduğunu gördü. Söz konusu yolcu, otobüsten indirildi. Elinde bilet çıktısı olan kişiye, firma yetkilisi itibar etmedi.
Kâğıt çıktısında biletin 23 Mayıs 2025 saat 14.00 yazmasına rağmen yetkili kişi, “Biletiniz 31 Mayıs’a alınmış. Sistemde görünmüyor. Yeniden bilet alın.” dedi. İnegöl’e sınav görevine giden kişi geç kaldığını ve mağdur olacağını belirtmesine rağmen yardımcı olunmadı.
Vatandaşa saat 15.00’te hareket edecek otobüs için bilet alınması söylendi. Daha fazla geç kalmak istemeyen yolcu, 250 lira karşılığında yeni biletini aldı.
Maddi ve manevi mağdur edildiğini ifade eden kişi, firma hakkında şikayetçi olacağını söyledi.