Şoförler, düzenlemeyle birlikte trafik yoğunluğunun azaldığını ve yolcuların araçlarını daha kolay bulduğunu belirtti.
“Önceden bataklık gibiydi”
Onur Çağlı: “Peron iyi oldu, bütün yolcuların hepsi sıraya giriyor burada. Rahat oldu hem yolcu için hem bizim için. Araçlarda rahat girip çıkıyor. Konteyner yerleştirdiler bugün. Orada çay, çorba, dinlenme yeri olacak”
Suat Yıldız: “Çok güzel oldu. Bizim için çok kolaylık, yolcular için de kolaylık oldu. Tabelalar var, yolcular geliyor, istediği yeri, arabayı rahatlıkla bulabiliyorlar. İyi oldu kargaşa bitti. O hastane önünde çok sıkıntı oluyordu. Yol tıkanıyordu, ambulanslar tıkanıyordu. Böyle çok iyi oldu”
Ali Yağız: “Hem bizim için hem vatandaş için çok iyi oldu. Bir lavabo gibi bir şey olsa daha iyi olur. Girişe bir konteyner koymuşlar bizim için herhalde bekleme alanı olacak o da iyi olur. İşlerimiz daha rahatladı. Tertemiz yoksa önceden çamur bataklıktı burası”

“Trafikteki kalabalık bitti”
Vedat Kaytan: “Sıkıntımız yok, güzel olmuş. Herkes yerini biliyor. Geliyor, tertemiz yanaşıyor. Şu an bir sıkıntı yok. Buraya yeni konteyner geldi. İhtiyaçlar için, şoför arkadaşların ihtiyaçları için”
İsmail Küçük: “Vallahi bu peronlar iyi oldu. Niye diyeceksiniz; çünkü arka arkaya bekliyorduk minibüsler. Böyle yavaş yavaş yürüyorduk. Şimdi herkes yerini biliyor. Geliyor yerini, yolcular da ona göre geliyorlar zaten, minibüsleri kolayca buluyorlar. Yoldaki trafik kalabalığı da bitti. Çünkü bazen minibüslerin kuyruğu dışarıya kadar taşıyordu. Şu an öyle bir şeyimiz yok”
Ali Çetin: “Önceden çok trafik sıkışıyordu, şimdi düzenleme oldu rahatladı. Şoför arkadaşların hepsi memnun. Konteyner koydular şoförler oturacak orada, çay içecek. Yani dinlenme yeri olacak. Önünde çay ocağı falan olacak.”

“Yolcu içinde bizim içinde çok güzel oldu”
Dinçer Küçük: “Biraz daha büyük olabilirdi ama güzel yani. En azından park edecek yer var. Müşteri nerede bekleyeceğini biliyor, biz nerede duracağımızı biliyoruz. Trafik de olmuyor. Yolu işgal etmiyoruz. Güzel bir olay olmuş.”
Bahri Kılıç: “Peronlar çok güzel oldu. Teşekkür ediyoruz Büyükşehir Belediyemize, Ayşe Başkanımıza, sağ olsunlar. Eskiden karmaşa oluyordu yolcular için de bizim için de. Şu anda çok memnunuz. Konteynerımız geldi, burada işte ufak tefek çay içme yerimiz falan olacak, lavabo ihtiyacımızı da gidereceğiz. Memnunuz, teşekkürler.”





