Afyonkarahisar’da 15 yaşındaki bir gencin direksiyon başında olduğu otomobilin başka bir araçla çarpıştığı korkunç kaza güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
Kaza, İhsaniye ilçesi Emre Gölü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emre El yönetimindeki 64 AES 832 plakalı otomobil, tali yoldan çıkan M.K. idaresindeki 06 AL 9820 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobillerden biri takla atarak durabildi, diğeri ise şarampole yuvarlandı.
HAYATINI KAYBETTİ
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Emre El, A.A.K. (14), A.S. (15) ve M.K., sağlık ekiplerince ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan genç sürücü Emre El, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde iki aracın çarpışma anı ve ardından savrularak şarampole girmeleri açıkça görülüyor.